Jeg er udøvende billedkunster, der konstant søger efter den røde tråd i mine malerier.
 
Derfor har jeg modtaget undervisning hos Britt-Mari August, August Art i Vrinners og fra billedkunstnerne Helle Mortensen. Helgenæs, Vike Pedersen, Uldum og André Moulin, København.
 
Jeg benytter flere teknikker i mine billeder, såsom serigrafi og mixed media, men anvender altid akrylmaling.
 
Min bopæl i Femmøller ved foden af Naturpark Mols Bjerge og nær Ebeltoft Vig giver mig skønne oplevelser i naturen, og disse forsøger jeg at overføre til mine billeder og skulpturer.
 
Skulpturerne er ofte lavet af genbrugsmaterialer som f. eks. gamle lagner, flasker, glas, ståltråd og hønsenet samt naturmaterialer som bark, grene mos m.m.
 
Basis i skulpturerne er Paverpol. Det er en tekstil lim, der hærder hårdt op og som påført skibslak, kan stå ude hele året.
 
Andre skulpturer og skåle er lavet med MakeMake, som er en cementblanding, der opfører sig som ler og derfor nem at forme, og samtidig er den frostsikker.
 
I mit værksted hos August Art i Vrinners på Mols, hvor vi er 14 tilknyttede kunstnere, arbejdes der i mange forskellige kunstarter og der er en gensidig udvikling af ideer og tips og uddeling af ris og ros.
 
På værkstedet holder vi tre årlige udstillinger og der er løbende over hele året en række forskellige kurser.
 
Her er et link til August Art: August Art
Inge Merete Elle | Molsvej 126, 8400 Ebeltoft - DK | Tlf.: 20 12 03 11 | imelle@mail.dk